SLOWDOWN - RELOAD - ENJOY comfort, rust, groen, natuur, gezelligheid, samenkomen, tijd voor elkaar, genieten, buitenleven, warmte, lekker eten en samen spelen
Altijd zoekend naar mooie, inspiratievolle plekjes om te verblijven met ons gezin in binnen en buitenland. Zo ontstond de droom zo’n plekje zelf te creëren voor ons gezin maar zeker ook om dit te delen met anderen. Een plekje waar je kan ontspannen, uitrusten, samen lachen, kortom genieten van en met elkaar. Geen standaard vakantiehuis maar een huis dat met liefde en aandacht is ontworpen, er is aan alles gedacht om jullie vakantie onvergetelijk te maken. Na een vakantie, boordevol energie en inspiratie weer naar huis gaan, dat is wat je wil!

MET LIEFDE EN AANDACHT ONTWORPEN

We houden van mooie dingen waar liefde en aandacht aan is besteed. Voor mijn dagelijks werk ben ik heel de dag bezig met mooie producten en materialen in mijn interieurstudio studioLKE (www.studiolke.nl) Met veel liefde en aandacht heb ik woodview ontworpen en ingericht. Ik hoop dat onze gasten het net zo weten te waarderen als wij dat doen.

emblem

VOOR JONG EN OUD

Voor wie is ons huisje geschikt? Op de eerste plaats voor jonge gezinnen. Het moet een feestje zijn voor kinderen maar ook voor de ouders. Daarom richten we ons niet alleen op gezinnen maar ook op jonge stelletjes en ouderen die samen willen genieten van de omgeving en elkaar. Het huisje is 70m2, met zijn 6-en dus erg knus en met zijn tweeën heb je niet het gevoel dat er allemaal ongebruikte ruimtes zijn.

Ook niet overal plastic speelgoed, kinderstoelen e.d. in het oog, want daar heb je geen zin in als je geen kinderen hebt. Maar kom je met kinderen? Dan is wel alles aanwezig.. Onze gasten waarderen kwaliteit, design, comfort, gemak en luxe. Zo wordt de eindschoonmaak geregeld en zijn er opgemaakte bedden, handdoeken sets en verzorgingsproducten. Kortom, alles is aanwezig, voor een ontzorgde vakantie.

 

EEN PRACHTIGE RUSTGEVENDE OMGEVING

Er is ontzettend veel te doen en te beleven in de achterhoek!
Benieuwd naar een aantal activiteiten?

 

Zelf kan ik uren zoeken naar de juiste vakantiebestemming, een plek waar over is nagedacht en met veel liefde wordt verzorgd/beheerd. Unieke plekjes die je niet overal ziet. Dat ik daar uren naar kan zoeken komt ook omdat het aanbod minder groot is. De droom om zo’n fijne plek te creëeren is werkelijkheid geworden. Mogen we jou op deze plek verwelkomen?